Egyéni vagy páros Funkcionális edzés

A funkcionális tréning lényege, hogy a testet egészként kezeli. Nem külön izomcsoportokra fókuszál, hanem összetettebb gyakorlatokkal egyszerre mindig több izomcsoportot dolgoztat meg. A gyakorlatok alapjait a mindennapi életben előforduló mozgások adják meg, tehát guggolások, kitörések, húzó-toló és emelő mozgások kombinációi képzik az alappilléreket.

 

Akár saját testsúllyal, akár más súllyal vagy eszközzel olyan gyakorlatokat végzünk , amely során az egész test összehangolva, folyamatosan, a lehető legtöbb izomcsoportot igénybe véve dolgozik, külön ügyelve az ízületek kímélésére.

 

Az edzésmódszer nagy hangsúlyt fektet a törzs izmainak erősítésére, valamint a stabilizáló (core) izmok fejlesztésére. 

 

A mozgásminta komplexitásából adódóan több képességet fejleszthetünk egyszerre: erőt, állóképességet, hajlékonyságot vagy gyorsaságot. Természetesen mindenkinél azt helyezzük előtérbe, amire a leginkább szüksége van.

 

Edzéseinket a legmodernebb eszközökkel ( TRX, Bosu, VIPR, Kettlebell, D-bands stb…) tesszük még hatékonyabbá és izgalmasabbá, hogy mindenki elérje a számára kitűzött célokat.

vipr

Az Idolfitnessről

Várunk letisztult és egyben komfortos Stúdiónkba a 12. kerületben a MOM Parknál és 6. kerületben Andrássy út 5 szám alatt! Szinte megrögzötten személyre szabjuk a szolgáltatásunkat érkezz párosan vagy páratlanul. Két edzőgéppel állunk rendelkezésedre, így ha motivációt érzel valakivel együtt edzeni, akkor ezt jelezd felénk nagy lendülettel!

Legutóbbi blogbejegyzéseink
KAPCSOLAT
 • info@idolfitness.hu
 • Studió MOM:
  Budapest 12. ker., Dolgos u. 2. (II. épület / 2. em. 9.)
  • + 36 30 606 6170

  • Studió Andrássy:
   Budapest 6. ker., Andrássy út 5, 3.emelet 7 es ajtó
  • +36 30 677 2218