Az Andrássy úton elérhető szolgáltatásaink


Speedfitness

Az EMS tréning kis erősségű váltóárammal megfeszíti az izomzat 90 százalékát.
Hatékony és biztonságos!

TRX

A teljes testtel végzett, ellenállásos edzés megtanítja, hogyan használjuk a testünket. Továbbá a TRX személyi edzés kiválóan alkalmas a vázizomzat megerősítésére

BodyShape

A legújabb generációs alakformáló eszköz. Stílusos, modern dizájnú infrás futópad-kapszula, amely több innovatív technológiát is tartalmaz.

Funkcionális edzés

A funkcionális tréning a testet egészként kezeli. Nem külön izomcsoportokra fókuszál, hanem összetettebb gyakorlatokkal egyszerre mindig több izomcsoportot dolgoztat meg

Stúdiónkról


Andrássy úti stúdiónk kialakításánál ügyeltünk, hogy a legmagasabb színvonalat tudjuk nyújtani vendégeinknek a privát személyi edzésekhez. Napfényes belvárosi stúdiónkban TRX személyi edzés, Speedfitness, Bodyshape és funkcionális edzéssel állunk a mozogni vágyók rendelkezésére.

Képek edzéseinkről

Képek a studióról

Imázsfilmünk

Vezetőedző / Tulajdonos

Az Idol Studio Speedfitness Andrássy vezetője vagyok. A Semmelweis Egyetem Sporttudományi karán, humánkineziológia szakon végeztem diplomámat. A sport már gyermekkorom óta szerves részét képezi mindennapjaimnak, versenyszerűen sportolok. Sportolói pályafutásom és tanulmányaim alatt szerzett rengeteg tapasztalatot és tudást nagy lelkesedéssel és elánnal próbálom a munkám során alkalmazni. Fontos célként tűztem ki magamnak, hogy másokkal is megszerettessem a sport és a mozgás örömét. Az Idol Studio Speedfitness Mom-ban eltöltött jó pár év közös munka után döntöttünk úgy Izával, hogy megnyitjuk kapuinkat az Andrássy úton. Örömmel képviselem az Idol brand-et. Nézz be hozzánk a Pesti oldalon, hogy magas színvonalon kóstolj bele a Speedfitness élménybe!


Bakay Ferenc

Idol Studio Speedfitness - Andrássy út elérhetőségek és kapcsolat


Cím: 1061 Andrássy út 5, 3.emelet 7 es ajtó

Telefon: +36 30 677 2218

E-mail: info@idolfitness.hu

Iidőpontfoglalás a fenti elérhetőségeken lehetséges!

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek: 7:00 – 21:00

Szombat és Vasárnap: előre egyeztetés szerint

Megközelítés

Budapest, 6. kerület, a Deák Ferenc tértől 300 méterre.

Parkolás

Fizetős: az Andrássy úton munkanapokon 08:00-20:00-ig. Több mélygarázs is található a környező utcákban, melyek szintén fizetős parkolási lehetőséget biztosítanak.

Még többre vagy kíváncsi?

Olvass bele a blogunkba!

privát személyi edzés, privát személyi edzés budapest, személyi edzés belváros, trx személyi edzés, infrashape 6. kerület, infrashape belváros

Az Idolfitnessről

Várunk letisztult és egyben komfortos Stúdiónkba a 12. kerületben a MOM Parknál és 6. kerületben Andrássy út 5 szám alatt! Szinte megrögzötten személyre szabjuk a szolgáltatásunkat érkezz párosan vagy páratlanul. Két edzőgéppel állunk rendelkezésedre, így ha motivációt érzel valakivel együtt edzeni, akkor ezt jelezd felénk nagy lendülettel!

Legutóbbi blogbejegyzéseink
KAPCSOLAT
 • info@idolfitness.hu
 • Studió MOM:
  Budapest 12. ker., Dolgos u. 2. (II. épület / 2. em. 9.)
  • + 36 30 606 6170

  • Studió Andrássy:
   Budapest 6. ker., Andrássy út 5, 3.emelet 7 es ajtó
  • +36 30 677 2218