Procedos
A Procedos Training svéd kitalálója szerint az életben nincs két egyforma mozdukatunk. A speciális szőnyeg segítségével végzett változatos, funkcionális és háromdimenziós mozgásforma az elmozdulásaink irányait és intenzitását követi.
A mozgásszegény életmód és a túl sok ülés következtében teljesen beszűkül az ízületek mozgástartománya, a hát púpossá válik, a nyak előre mozdul, a vállöv beszükül, a testtartásunk megváltozik. A háromdimenziós fejlesztésben, az ízületek mobilizálásában és stabilizálásában az egyszerűnek tűnő eszköz, a Procedos szőnyeg segíthet, mert rajta 360 fokban mozgatható a test, megmutatja, milyen irányba vezessük a test egyes részeit.
Ahhoz, hogy egy sérülés után úgy mozogjunk, ahogy előtte, kényszerítő gyakorlatokat is kell végezni, cél, hogy minél több irányba fejlesszük a sérült ízületet. A Procedos jól használható az élsportban, ahol a fokozott erőkifejtés miatt is arra van szükség, hogy több irányból terheljük az ízületet.
Hason fekvésben a hátizmokat, és akár a hasizmokat is lehet erősíteni a matrac segítségével. Komplex mozdulatokat lehet végezni, így erősít és dinamikusan nyújt is egyben, ha pedig ugrálunk, kardiós mozgást végzünk.
Próbáld ki nálunk, mozgasd át magad, fejlődj!

DSC_9740

Az Idolfitnessről

Várunk letisztult és egyben komfortos Stúdiónkba a 12. kerületben a MOM Parknál és 6. kerületben Andrássy út 5 szám alatt! Szinte megrögzötten személyre szabjuk a szolgáltatásunkat érkezz párosan vagy páratlanul. Két edzőgéppel állunk rendelkezésedre, így ha motivációt érzel valakivel együtt edzeni, akkor ezt jelezd felénk nagy lendülettel!

Legutóbbi blogbejegyzéseink
KAPCSOLAT
 • info@idolfitness.hu
 • Studió MOM:
  Budapest 12. ker., Dolgos u. 2. (II. épület / 2. em. 9.)
  • + 36 30 606 6170

  • Studió Andrássy:
   Budapest 6. ker., Andrássy út 5, 3.emelet 7 es ajtó
  • +36 30 677 2218