Teljesítményfokozás Mesterfokon

Ez a videó precízen prezentálja, hogy az élsportban mennyire fontos a maximálisan HATÉKONY edzés időben és teljesítménynövelésben egyaránt!

Egy élsportolónak a másodperc töredékére van szüksége a győzelemhez (akár)!

Itt nem feltétlen az első helyre szeretném fektetni a hangsúlyt, mert ha valaki arra vállalkozik, hogy profi sportoló lesz belőle, akkor minden perce ki lesz számolva az év minden napjában. Ugyanolyan erőbevetéssel fog dolgozni az első helyért vagy egy másik (a számára legjobb) eredményért.

Előre megtervezett edzéseken vesz részt a leghatékonyabb edzéseszközökkel!

Pl. Elektrostimulációs edzésen?! Extra hatékonyan, specifikusan azokat az izomcsoportokat dolgoztatja meg (nevezzük nevén: az áram!), amire szüksége lesz a kívánt eredmény elérésének érdekében. Akaratunktól függetlenül, majd a teljes tudatunkkal végezzük a gyakorlatokat elektromos edzés során.

Természetesen nagy szerepe van a Speedfitness edzőnek, hogy hogyan választja meg a feladatokat .

Az edzés lehet a sportágnak megfelelő, célirányos, , de lehet keresztedzés is akár, más izomcsoportokat megmozgató. Előre meg kell tervezni, hogy az elektrosimulációs edzéseket mikor ütemezik be az edzéstervbe!

Ha a hatékonyságot keressük, akkor az idővel is gazdálkodni kell egyaránt, a pihenőidővel!

A terhelés és pihenés arányát pontosan meghatározzák a felkészülések során, de ha van egy új edzéseszköz, mint pl. a Speedfitness gép, akkor kevesebb időt kell szánni az edzésidőre és többet a pihenésre, regenerálódásra! Az elektrostimulációnak ez is az előnye: csökkentsék az edzésidőt (a hatékonyság érdekében) és növelje a regenerálódási időt.

Nem gépek, mégis gépként kell viselkedniük és a nézők is ezt várják el tőlük. Gyorsabban, magasabbra…!

Az élsportolók a napjuk nagy részében edzenek, van amikor az életben maradásért küzdenek, mert már annyira fáradtak a felkészülés során ( csökken a szellemi teljesítmény, ezért nagyobb a sérülésveszély! Megsérülnek. Történik ilyen? Igen). Sérülés esetén azért kiváló az elektrostimuláció, mert EDZÉS ÉLMÉNYT tud adni így is! Ilyenkor az orvos előírásai alapján kell eljárni a sérült végtaggal kapcsolatban, hogy mennyire lehet terhelni. A többi, aktív (egészséges) izomzat pedig arra vár, hogy kellően lefárasszák!

Az elektrostimulációval, sportágimitáló gyakorlatokkal (ami tökéletesen bemutatnak a videóban) tesszük testközelivé a versenyhelyzetet!

Izomösszehúzódás, feszülés, elernyedés, pihenés, terhelés, izzadás, fáradás, relaxáció. A Speedfitness  edzés programjai közül  lehet válogatni annak függvényében, hogy mi a cél!

Tervezz és légy hatékony!

Élsportolóként az ember csakis a legjobb, leghatékonyabb módszereket és elveket alkalmazhatja, ha a mai felgyorsult sporttudományban és sportvilágban szeretne érvényesülni.

A Speedfitness elektrostimuláció is egy olyan gép, amivel a fent leírtakat teljesíteni lehet!

Ki kell próbálni ahhoz, hogy tudd mit ad egy embereknek!

 

Egy sima vendég

Te, aki csak rekreáció céljából sportolsz magadért, a fent leírtakon fogsz keresztül menni, csupán egyszerűbben! A személyi edződ tervez, válogat az edzéstípusok közül, megmondja, hogy mennyi időközönként kell edzened, közötte pihenned (regenerálódnod), majd átéled az élettani folyamatokat és már Istenien érzed is magad! 🙂

Amit ad
Beszélhetünk élsportról, egy egyszerű embert fittségének fejlesztéséről, rehabilitációról, regenerálódásról… nagyon sok színtere van a Speedfitness (elektrosimuláció, árammal történő edzés, alakformáló technológia, nevezzük sokféleképpen) gép jótékony hatásának! Most rávilágítottam picit arra, hogy hogyan lehet alkalmazni ezt a módszert az élsportban is.
Ha edzőként használni szeretnéd a Speedfitness edzést egy sportoló felkészítésében, vagy ha célod a személyi edzéseidet  színesíteni, de sehol nem kaptál részletes, hiteles, informatív bemutatást, akkor várlak egy próba edzésre a Studiomba, ami Magyarországon a  Speedfitness bemutatóterme is egyben.
Edzünk és beszélgessünk!
Fokozd a teljesítményt! Mesterfokon.
http://idolfitness.hu/wp-content/uploads/2016/05/MG_0060-copy.jpg
a 12. kerületben, a MOM parknál.
1126 Budapest, Dolgos utca 2.
+36/30-606-61-70