Ismerjétek meg a csapatunkat!

Lelkesség. Elhivatottság. Szakértelem. Lendület. Csak a legfontosabb tulajdonságaink közül 🙂

Edzéseink

Számos edzésmódszer mellett lehetőséget biztosítunk speciális edzéstípusokra is. A következő listán látható, hogy mivel foglalkozunk!

Rehabilitáció műtét előtt és után

nagy hangsúlyt fektetünk erre a szintérre vendégeiknél.
Műtét előtt

a Speedfitness gép elektrostimulációja nem hagyja  az inaktív izmokat teljesen elgyengülni, mert nagy valószínűséggel a fájdalom, az  ízületi kopás, szalagszakadás… miatt már nem alkalmas az egyén a sporttevékenységre. Szinten tartja a sérülés körüli izmokat a műtét bekövetkeztéig.

 • Két térdműtét között, majd a második-keresztszalag pótló műtét-után rehabilitációs céllal érkeztem Izához. Tudtam, hogy erre a célra nagyon jó a Speedfitness, jártam ugyanilyen céllal korábban is. De nagyon nem mindegy hogy kihez. Óriási különbség van edző és edző között, ezt a saját bőrömön(térdemen) tapasztalom. A műtétet követő 6. héten a két combom közötti átmérőkülönbség 1,5 cm volt, szemben a velem egyszerre műtöttek 3-3,5 cm-ével. Most a 10. hétnél járunk, a gyógytornászom szerint átlag feletti gyógyulást produkálunk, folyamatosan erősödik a lábam, egyre jobban hajlik, és nagyon szépen kinyúlik. Köszi minden eddigit Iza! Folyt. köv.

  Kovács Gábor
Műtét után

amikor az orvos gyógytornára kiírja a beteget, ezzel összhangban el lehet kezdeni a Speedfitness edzést, a felépülési időszakot lerövidíti,a stimuláció  segít abban, hogy az ideg-izom kapcsolat beinduljon és felgyorsuljon.

 • A műtétet követő 6. hónapra gyógyulttá minősített az orvosom. A combok egyforma vastagok, a teljes tartományban tudom hajlítani, kinyújtani. Semmivel sem érzem gyengébbnek, rosszabbnak mint a szakadás előtt. A rehabilitáció alatt a velem egyszerre műtötteknél folyamatosan jobb eredményeket produkáltam. Nagyon nagy köszönettel tartozom mindenkinek aki ebben segített, a gyógytornászomnak, az úszóedzőmnek Nellinek, és főleg Izának! Köszi még egyszer!

  Kovács Gábor

Szülés előtt és után

a várandóságra sok női vendéget felkészítünk
Szülés előtt

Az egész testet erősítjük, mert a 9 hónap alatt minden izmodra szükséged lesz a plusz kilók viselésénél. Fittebb leszel és energikus, kellő vitalitással és erővel.

Image-1

Szülés után

Minimum 6 héttel kezdhetőek el a Speedfitness edzések. Fokozottan odafigyelünk a szülés által megnyúlt izmok erősítésére, valamint az esedékes  szétnyílt hasfal a megfelelő gyakorlatokkal és az elektrostimulációval hatékonyan visszahúzódik az eredeti helyére.

 • Szülés után amint lehetett, edzeni kezdtem. Eleinte csak heti egyszer, majd 2x, ezután jött a futás. A Speedfitness-el tökéletesen megtudtam erősíteni a hasfalamat és a többi izmomat újra! Sokan mondták azt, hogy persze, mert edző vagyok és a genetika…. Ha nem törődtem volna azzal, hogy a porcikáim visszakerüljenek a helyükre, akkor most  közel sem érezném fittnek a testemet. Eddig is tudtam, hogy az elektrostimuláció mennyire hatékony a szülés utáni elernyedt izmokkal, viszont  most  a saját bőrömön tapasztaltam!

  Bicskei Izabella

Hátfájás

népbetegség

Ha nem törődsz a testeddel, bizony fájni fog a hátad. Kompenzálni kezdesz  és máshová terhelsz, mint egyébként terhelnél. A Speedfitness kiemeli a gerinc melletti hosszú izmot, ami segít abban is, hogy egyenes legyen a testtartásod. A tested többi részére felhelyezett elektródák pedig abban segítenek, hogy komplexen dolgoztasd meg a tested az edzőnk segítségével. A vendégek 95%-nak elmúlik a hátfájása! Erősítjük a gyenge pontjaidat és tehermentesítjük a fájdalmas pontokat.

 • Szerettem volna kipróbálni... Sok jót hallottam róla korábban...és tényleg igaz!!! A legfontosabb, hogy az évek óta tartó derék- és hátfájdalom egy hónap torna után teljesen elmúlt (heti 2x járok). Esténként, még ha a hosszú nap után hullafáradt vagyok, akkor is szívesen jövök, jövünk! Köszönünk mindent!

  Gulyás Éva és Barni

Élsport

kiegészítő edzés

Egy sportolónál elengedhetetlen, hogy hatékonyan használja  ki az idejét! A Speedfitness alternatív megoldást ad abban, hogy rövid idő alatt egy specifikus edzést lehessen végrehajtani, ezzel szemben pedig  növeled a regenerálódási időt. Az élsport eredményessége az  előre megszervezett, betáblázott, kiszámított napok sikerességén múlik. Ha változatos és egyben hatékony edzést iktatnak be az edzéstervbe, ami akár a futásnál egy század másodpercet javíthatna, akkor a Speedfitness erre egy tökéletes edzésmódszer.

Keresztedzés

Ha rendszeresen sportolsz, élsportoló vagy, vagy csak pl. futsz hobbiszerűen a szabadban, majd idővel komolyra fordítod ezt a tevékenységedet  és félmaratonokon, maratonokon veszel részt, elengedhetetlen az izmaid karbantartása erősítéssel.  Sportág specifikus edzésinknél nagy hangsúlyt fektetünk a mobilizálásra, erősítésre és nyújtásra! Olyan feladatokkal egészítjük ki az edzéseidet, ami abban fog segíteni, hogy energiatakarékosabban fuss. Egyénre szabva heti 1x vagy 2x van lehetőséged Speedfitness vagy TRX edzésre jönni hozzánk, ez attól függ, hogy éppen mi a célod.

Fogyás

A fogyásnál elengedhetetlen az edzés melletti diéta! 70% étkezés, 30% sport a megfelelő arány. Edzőink étkezési tanácsokat adnak neked, étrendet írnak, hogy zökkenő mentesebben follyon  a közös munka.  Sok mindenki fogyni szeretne. Egy valamit azonban le kell szögeznünk, a Speedfitness nem egy zsírleszívó gép! 🙂 Az izmaidat dolgoztatja, ami zsírt éget. Az áramnak  köszönhetően hatékonyan stimulálja  az izmaidat, mi ugyanilyen gyakorlatokat adunk neked, az eredményt pedig látni fogod!

fogyas

Erősítés

Egész testes  stimulációt végez a Speedfitness, edzőink pedig a neked megfelelő gyakorlatok segítségével fejlesztik, erősítik az egész testedet. Megválogatják a megfelelő súlyzós vagy saját testsúlyos gyakorlatokat, amellyel az izomerődet, a robbanékonyságodat…tudod fejleszteni. Megtanítanak arra, hogy hogyan fejtsd ki még hatékonyabban  az erődet. *Erős leszel*, de hogy ha konkrétan tömeget is szeretnél növelni, akkor itt is elengedhetetlen a pontos táplálkozás, amiben útmutatásokat kapsz.

erosites

Alakformálás

Feszes feneket és combot, egyenes hátat és lapos hasat  szeretnél? Megkapod! A Speedfitness izomösszehúzó hatása az előbb említetteket váltja ki! Ahhoz, hogy tökéletesebb alakod legyen, mint amivel betértél hozzánk, nem kell mást tenned, csak edzened és az étkezési  tanácsainkat követned! Mindenki jó alakot szeretne! Mi is azon vagyunk, hogy neked az legyen! 🙂

Senior tréning

60 év felett is bátran edzenek vendégeink! A Speedfitness-t és a TRX edzéseinket nagy lendülettel alkalmazzák hátfájásra, a térd körüliizmok megerősítésére, fittségi állapot fejlesztésére. Egyénre szabottan, ha kell akkor a gyakorlatok lassabb végrehajtásával, pontosan, kimérten történik az feladatok végrehajtása. Mielőtt elkezdene valaki elektromos stimulációval edzeni idősebb korban, érdemes elolvasni előtte az ellenjavallatokat. Ha bármi kérdés maradna még fent, akkor keressen minket bizalommal, hogy megtaláljuk a számára legjobb edzésmódszert.

senior

Ha nem találtad meg magad egyik témakörben sem és kérdésed lenne, jelezd nekünk e-mailben és vezetőedzőnk válaszol.

info@idolfitness.hu

Az Idolfitnessről

Várunk letisztult és egyben komfortos Stúdiónkban a 12. kerületben a MOM Parknál. Szinte megrögzötten személyre szabjuk a szolgáltatásunkat érkezz párosan vagy páratlanul. Két edzőgéppel állunk rendelkezésedre, így ha motivációt érzel valakivel együtt edzeni, akkor ezt jelezd felénk nagy lendülettel!

Legutóbbi blogbejegyzéseink
KAPCSOLAT

 • info@idolfitness.hu

 • Studió MOM:
  Budapest 12. ker., Dolgos u. 2. (II. épület / 2. em. 9.)

  • + 36 30 606 6170