Infrashape horizontal és Bodyshape

Forradalom a karcsúsításban

Az InfraShape Horizontál

Az InfraShape Horizontál edzés során az elvesztett súly 80 százaléka víz, a maradék pedig zsírból, koleszterinből, zsírban oldódó nehézfémekből (ólom, higany, kadmium, alumínium) és bizonyos mérgező anyagokból (dioxin, vegyszermaradványok stb.) áll. Ilyen mértékű méregtelenítő hatást korábban csak rendkívül megerőltető sportolásnál, például a maratonfutásnál lehetett elérni.

Az infrafény hozzájárul a nyirokkeringés felgyorsulásához, miközben segít a zsírcsökkentésben.

Manapság a szervezetünk mindenhonnan: a levegőből, a vízből és az élelmiszerekből is káros anyagokkal telítődik, az Infrashape Horizontál segít ezeket semlegesíteni.

A személyre szabott edzések célja az InfraShape Horizontál, a Speedfitness és a többi mozgásforma állandó kombinálása.

Próbálja ki az Infrashape és az X-body együttes hatását!

BodyShape

A legújabb generációs alakformáló eszköz minden elvárást felülmúl. Stílusos, modern dizájnú fekvőkerékpár-kapszula, amely több innovatív technológiát is tartalmaz (érintőképernyős kijelző, luxus minőségű bőrborítás, vákuummasszázs, infrafény, kollagénlámpák, fény- és aromaterápiás kiegészítők).

Biztonságos edzés erős túlsúllyal küzdőknek és teljesen kezdőknek is. A fekvőbiciklis testmozgás tehermentesíti a gerincet, így elkerülhető a hátsérülés. Próbálja ki: fekve teker a kedvenc zenéire és fogy!

Mivel csak mellkastól lefelé vagyunk lezárva, nem kell attól tartani, hogy az arcunkat meleg éri, de mivel a test összefüggő rendszer, mindenhol izzadunk.

Elképesztő eredmények a túlsúly és a narancsbőr elleni küzdelemben.

A készülék ötvözi a  vákuummasszást az infrafénnyel, így segíti az extra kalóriaégetést, ezáltal a fogyást és a hatékony alakformálást. A kollagénkezelés pedig hozzájárul a bőr megfiatalításához.

Miért válassza az InfraShape Horizontált?

Ellenjavallatok

Milyen esetekben nem javasoljuk az InfraShape eszközöket