InfraShape Horizontal és BodyShape

Az InfraShape Horizontál működési elve

A legújabb generációs alakformáló eszköz minden elvárást felülmúl. Stílusos, modern dizájnú fekvőkerékpár-kapszula, amely több innovatív technológiát is tartalmaz (érintőképernyős kijelző, luxus minőségű bőrborítás, vákuummasszázs, infrafény, kollagénlámpák, fény- és aromaterápiás kiegészítők).

Biztonságos edzés erős túlsúllyal küzdőknek és teljesen kezdőknek is. A fekvőbiciklis testmozgás tehermentesíti a gerincet, így elkerülhető a hátsérülés.

Próbálja ki: fekve teker a kedvenc zenéire és fogy!

Mivel csak mellkastól lefelé vagyunk lezárva, nem kell attól tartani, hogy az arcunkat meleg éri, de mivel a test összefüggő rendszer, mindenhol izzadunk.

Elképesztő eredmények a túlsúly és a narancsbőr elleni küzdelemben.

A készülék ötvözi a  vákuummasszást az infrafénnyel, így segíti az extra kalóriaégetést, ezáltal a fogyást és a hatékony alakformálást. A kollagénkezelés pedig hozzájárul a bőr megfiatalításához.

Az InfraShape Horizontál és BodyShape hatásmechanizmusa

Az InfraShape Horizontál edzés során az elvesztett súly 80 százaléka víz, a maradék pedig zsírból, koleszterinből, zsírban oldódó nehézfémekből (ólom, higany, kadmium, alumínium) és bizonyos mérgező anyagokból (dioxin, vegyszermaradványok stb.) áll. Ilyen mértékű méregtelenítő hatást korábban csak rendkívül megerőltető sportolásnál, például a maratonfutásnál lehetett elérni.

Az infrafény hozzájárul a nyirokkeringés felgyorsulásához, miközben segít a zsírcsökkentésben.

Manapság a szervezetünk mindenhonnan: a levegőből, a vízből és az élelmiszerekből is káros anyagokkal telítődik, az Infrashape Horizontál segít ezeket semlegesíteni.

A személyre szabott edzések célja az InfraShape Horizontál, a Speedfitness és a többi mozgásforma állandó kombinálása.

Próbálja ki az Infrashape és a Speedfitness együttes hatását!

Body Shape

Stressz levezetés, kikapcsolódás közben megszabadulsz a feleslegtől, ezért ajánljuk férfiaknak és hölgyeknek egyaránt az extrákkal felszerelet futópad kapszulát!

A Body Shape készülék is több technológiát tartalmaz: érintőképernyős kijelző, infrafény, vákuum, kollagén lámpa, aromaterápia, színterápia.

Sokan a mozgás  adta élmény miatt mozognak. Kikapcsolódásra, zenehallgatásra, figyelemelterelésre vagy éppen arra is adhat okot, hogy semmire ne gondoljon az ember, csak mozogjon, jelen esetben kocogjon! A Body Shape alakformáló készülékkel ajánlott a séta, tempós séta, kocogás, valamint az emelkedési szög állíthatósága miatt hegymenetre van lehetőség.

Férfiak és nők egyaránt ajánlott!

A készüléknél a multivision azt szolgálja, hogy élménnyé tegye a mozgást, terelje el a figyelmet és egy 50 perc tempós gyaloglás vagy kocogás után szellemileg és testileg is felfrissültebbek legyünk. Aki azt gondolta eddig, hogy unatkozna ezen a futópadon, az most kellemeset fog csalódni! Fuss Costa Rica-n vagy Chicago utcáin, felfedezés lesz a város és önmagad is egyszerre, mert biztosan meglepődsz majd azon, hogy mennyit izzadsz ez idő alatt! A méregtelenításen van a hangsúly és azon, hogy minél több salakanyagtól, víztől szabaduljon meg a szervezet.

Az infralámpa jótékony hatása régóta ismert. Rezgésbe indítja a sejtjeidet, amelyek hőt termelnek, ezért fokozzák az izzadást a szervezetedben. Kivételesen nem kell nagyon megterhelned magad, extra erősen futnod. Kezdőknek egyaránt ajánlott, mert a lassú sétálást később a tempós séta váltja fel, valamint az emelkedési szöggel nehezítjük a tréningeket. Ha valaki rendszeresen sportol, és máshogyan szeretné megdolgoztatni a szervezetét, akkor ajánlott neki ez az extrákkal felszerelt, méregtelenítő hatású, futópaddal ellátott kapszula.

A futópadon való futás, az infrafény és a vákuum külön-külön is több száz kalóriát éget. Az extra kollagén lámpa pedig regenerálja a kollagén sejteket, megfiatalítja a bőrt, ami minden ember vágya.

A Body Shape-nél az élményen, a közérzet javításán és a kezelésen van a hangsúly, ami mint tudjuk, nemtől független. Ezért mindenkinek ajánljuk!

Ha úgy érzed, hogy nem fekve, hanem mégis csak állva, tempósan gyalogolva, kocogva tehetsz többet a tested ápolásáért, akkor válaszd a Body Shape-et!

Érezd jól magad, miközben legyalogolod a kilókat!

Miért válassza az InfraShape Horizontált?

 • Segít a súlyvesztésben, amitől magabiztosabb lesz.
 • Elősegíti a méregtelenítést, így csökkenheti a szív- és érrendszeri megbetegedések kockázatát.
 • A hosszú ideig tartó gyakorlatvégzések során a test glükóz helyett zsírt használ fel energiaforrásként. Ez csökkenti a tejsav szintjét, amely a fáradtság érzését okozza.
 • Felgyorsítja az anyagcserét. Ennek köszönhetően hatékony a narancsbőr megszüntetésére.
 • Csökkenti a stresszt és a szorongást, mivel a mozgás során endorfin termelődik, ami elősegíti a nyugodt és stresszmentes életmódot.
 • Az infrafénynek köszönhetően a test edzés után is tovább dolgozik, az izmok tovább égetik a zsírsejteket.

Ellenjavallatok


 • Terhesség
 • Szoptatás
 • Szív- és érrendszeri betegség
 • Friss műtét
 • Gyulladásos betegség
 • Akut fertőzés
 • Lázas állapot
 • Fájdalmas, kidudorodó visszér
 • Trombózis és arra való hajlam
Az Idolfitnessről

Várunk letisztult és egyben komfortos Stúdiónkban a 12. kerületben a MOM Parknál. Szinte megrögzötten személyre szabjuk a szolgáltatásunkat érkezz párosan vagy páratlanul. Két edzőgéppel állunk rendelkezésedre, így ha motivációt érzel valakivel együtt edzeni, akkor ezt jelezd felénk nagy lendülettel!

Legutóbbi blogbejegyzéseink
KAPCSOLAT

 • info@idolfitness.hu

 • Studió MOM:
  Budapest 12. ker., Dolgos u. 2. (II. épület / 2. em. 9.)

  • + 36 30 606 6170