TRX

Mi a TRX?


A TRX egy mozaik szó, jelentése teljes testtel végzett ellenállásos edzés (Totalbody Resistance Exercise). A felfüggesztéses edzés jellemzője, hogy a felhasználó kezét vagy lábát egy felfüggesztési pont tartja, miközben a másik végtaggal a talajon támaszkodik.

Ellenállásként a saját testsúlyt használja, az intenzitást a test talajjal bezárt szöge illetve a stabilitás adja. Ezáltal gyakorlatok százainak elvégzését teszi lehetővé. Alkalmazható bármilyen fittségi szinten, és bármilyen fittségi célhoz. Használatával erőt, állóképességet, koordinációt, hajlékonyságot, és a core izmok stabilitását tudjuk fejleszteni.

Célja: kiegyensúlyozott, stabil, és terhelhető teljes izomzat létrehozása.

 

Világszerte és Magyarországon is nagyon kedvelt eszköz, ma már szinte nincs olyan terem, ahol ne lógna a plafonról. A teljes testtel végzett, ellenállásos edzés megtanít, hogyan használjuk a testünket. A gyakorlatok kivitelezésekor a saját testsúlyunkra vagyunk utalva. Szakképzett edzőink rehabilitációnál, gerinctornánál is hatékonyan alkalmazzák ezt az eszközt.

Mindenkinek ajánlott!

TRX Rip


A szintén közkedvelt eszköz, a TRX Rip Trainer egy 1,2 m hosszú, 1,8 kg súlyú vasrúd, amelynek egyik végéhez rugalmas ellenállás (gumikötél) csatlakozik, amely szimmetrikus terhelést nyújt.  Állandó kihívást jelent az egyensúly megtartása, így optimális az izomépítés. Az emberi test egyik oldala mindig  erősebb, a RIP trainerrel nagyon jól lehet korrigálni az egyenlőtlenségeket.

Teljes testes edzésre alkalmas, a rehabilitációtól az élsportig

Az Idolfitnessről

Várunk letisztult és egyben komfortos Stúdiónkban a 12. kerületben a MOM Parknál. Szinte megrögzötten személyre szabjuk a szolgáltatásunkat érkezz párosan vagy páratlanul. Két edzőgéppel állunk rendelkezésedre, így ha motivációt érzel valakivel együtt edzeni, akkor ezt jelezd felénk nagy lendülettel!

Legutóbbi blogbejegyzéseink
KAPCSOLAT

  • info@idolfitness.hu

  • Studió MOM:
    Budapest 12. ker., Dolgos u. 2. (II. épület / 2. em. 9.)

    • + 36 30 606 6170