Az EMS technológia

Az EMS technológia

Az EMS technológiát, vagyis az árammal történő izomstimuláció módszerét az orosz űrkutatásnál használták először. Az űrhajósok rehabilitációja után pedig az élsportban is átvették. A 90-es években német mérnökök kifejlesztették az EMS készülékek új generációját, amely nemcsak a rehabilitáció és az élsport, hanem a szabadidős mozgás területén is népszerű lett, mivel egyedülálló izomstimuláló hatásával mellékhatások nélkül segít egy sor – mindannyiunk számára fontos – cél elérésében.

Ha Ön élsportoló, és egy másodperc hiányzik a sikeréhez, ha egy kiugrott csigolyájának erősebb tartóizmokra van szüksége, ha precízebben edzené a testét, akkor válassza a hatékony, húszperces, személyre szabott EMS edzést!

EMS

Az EMS tréning kis erősségű váltóárammal feszíti meg az izmokat (elektromos izomstimuláció), ami nemcsak biztonságos, de rendkívül hatékony is, mivel a test izomzatának 90 százalékát munkára fogja. A mindössze 20 percig tartó tréning alatt az izmok dolgoznak, de közben az inak és az ízületek nem terhelődnek.

Az izomstimulációt kiváltó elektromos impulzus nem egy pontban koncentrálódik, hanem az elektróda egész felületén egyenletesen oszlik el, így sehol nincs kellemetlen csípős érzés.

Az EMS tréning garantálja, hogy az edzés nemcsak eredményes, de élvezetes is! A rövid idő nem megy a HATÉKONYSÁG rovására. 20 perc alatt is felszabadul annyi örömhormon, amitől istenien érezheti magát. Tapasztalja meg!

Miért válassza az X-BODY-t?

Mire alkalmas az X-BODY?